Posicionamiento web y Alta en buscadores Ajuntament de Valls - Alt Camp - Tarragona (Catalunya)
dilluns, 15 de juliol de 2013
Benvinguda á
Ajuntament á
E-mails de l'ajuntament
Juntes de govern local
Ordenances fiscals
Ordenances i reglaments
Organigrama
Plens municipals
Pressupost municipal
Urbanisme á
Planejament i gesti´┐Ż urb.
Obres
Enginyeria i serveis
Activitats
Habitatge á
Informaci´┐Ż á
Farm´┐Żcies de gu´┐Żrdia
Mitjans de comunicaci´┐Ż
Tel´┐Żfons d´┐Żinter´┐Żs
Transports p´┐Żblics
Cultura i Patrimoni á
Salut á
Promoci´┐Ż Econ´┐Żmica á
Formaci´┐Ż i Ocupaci´┐Ż á
Educaci´┐Ż i Ensenyament á
Medi Ambient á
Medi ambient
Gesti´┐Ż de residus
Deixalleria i serveis
Serveis Socials á
Accedir
Policia Local á
Adre´┐Ża i tel´┐Żfons
Consells de seguretat
Funcions
Esports á
Publicacions á
Arxiu Municipal á

Ajuntament On-line
´┐Ż Compra d'entrades

Calendari d'actes
Juliol 2013 >>
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 á á á á
Cercador

Acc´┐Żs al correu

Cercador ajvalls.org

El temps
Estaci´┐Ż Meteorol´┐Żgica Pla´┐Ża del Blat
Estaciˇ Meteorol˛gica Plaša del Blat
Tr´┐Żmits municipals
MEDI AMBIENT

21001 - Sol´┐Żlicitud inscripci´┐Ż cens de gossos

Definici´┐Ż:
Inscripci´┐Ż d´┐Żun gos al Cens Can´┐Ż, per´┐Ż caldr´┐Ż diferenciar si s´┐Żn o no gossos considerats potencialment perillosos, ja que la normativa preveu uns condicionants diferents depenent d´┐Żaix´┐Ż.

Normativa aplicable:

- Llei 10/1999, de 30 de juliol (DOGC n´┐Żm. 2948, de 9/8/99), sobre la tinen´┐Ża de gossos considerats potencialment perillosos.
- Decret 328/1999, de 24 de desembre, pel qual es regula la identificaci´┐Ż i el registre general d´┐Żanimals de companyia.
- Decret 6/1999, de 26 de gener.
- Ley 50/1999, de 23 de desembre (BOE n´┐Żm. 307, de 24/12/99), sobre el R´┐Żgimen Jur´┐Żdico de la Tenencia de Aminales potencialmente Peligrosos.
- Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesuras fiscals i administratives (art. 31, apartat 3, de modificaci´┐Ż de l´┐Żapartat 4 de l´┐Żarticle 3 de la Llei 10/1999.
- Real Decreto 287/2002, de 22 de mar´┐Ż, pel que es desarrolla la Ley 50/99, de 23 de diciembre, sobre el r´┐Żgimen jur´┐Żdico de la tenencia de animales potencialmente peligrosos.
- Real Decreto 287/2002, de 22 de mar´┐Ż (BOE n´┐Żm. 74, de 27/3/2002), pel qual es desenvolupa la Llei 50/1999, de 23 de desembre.
- Decret /2002, d´┐Ż11 de juny, sobre mesures en mat´┐Żria de gossos considerats potencialment perillosos.
- Ordenan´┐Ża Municipal sobre tinen´┐Ża d´┐Żanimals

Qui pot sol.licitar-ho:

1. Gossos de races considerades normals:
Qualsevol persona major d´┐Żedat responsable del gos.

2. Gossos de races considerades potencialment perillosos:
La persona que sol´┐Żliciti la llic´┐Żncia municipal per a la tinen´┐Ża de gossos perillosos, aix´┐Ż com la inscripci´┐Ż en el cens can´┐Ż, ha de reunir els seg´┐Żents requisits:
- Ser major d´┐Żedat. (A)
- No haver estat condemnat per delictes d´┐Żhomicidi, lesions, tortures, contra la llibertat o contra la integritat moral, la llibertat sexual i la salut p´┐Żblica, associaci´┐Ż amb banda armada o de narcotr´┐Żfic, aix´┐Ż com no estar privat per resoluci´┐Ż judicial del dret a la tinen´┐Ża d´┐Żanimals potencialment perillosos, circumst´┐Żncia que s´┐Żhaur´┐Ż d´┐Żacreditar mitjan´┐Żant certificaci´┐Ż. (B)
- No haver estat sancionat per infraccions greus o molt greus amb alguna de les sancions access´┐Żries de les previstes a la Llei 50/99, circumst´┐Żncia que s´┐Żhaur´┐Ż d´┐Żacreditar mitjan´┐Żant certificaci´┐Ż. (C)
- Disposar de capacitat f´┐Żsica i aptitud psicol´┐Żgica per a la tinen´┐Ża d´┐Żanimals potencialment perillosos, circumst´┐Żncia que s´┐Żhaur´┐Ż d´┐Żacreditar mitjan´┐Żant certificaci´┐Ż. (D)
- Acreditaci´┐Ż d´┐Żhaver formalitzat una asseguran´┐Ża de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura no inferior a 150.253 ´┐Ż. Les dades d´┐Żidentificaci´┐Ż de l´┐Żanimal hauran de figurar a la p´┐Żlissa. Anualment, coincidint amb la renovaci´┐Ż de la p´┐Żlissa s´┐Żhaur´┐Ż de lliurar una c´┐Żpia a l´┐ŻAjuntament. (E)

Documentaci´┐Ż a presentar:

1. Gossos de races considerades normals:
- Cartilla Sanit´┐Żria

- DNI del titular del gos

2. Gossos de races considerades potencialment perillosos:
- Inst´┐Żncia sol´┐Żlicitant la llic´┐Żncia municipal.
- (A) C´┐Żpia compulsada del DNI, carnet de conduir, passaport o qualsevol document p´┐Żblic acreditatiu de la majoria d´┐Żedat.
- (B) Certificat de penal (normalment es demana a Madrid, per´┐Ż a Catalunya es pot obtenir a la Delegaci´┐Ż Territorial del Ministeri de Just´┐Żcia, c/. Pau Claris, 158 de Barcelona, tel´┐Żfon 93 4823472. L´┐Żimpr´┐Żs es pot comprar als estancs).
- (C) Certificat negatiu de privaci´┐Ż governativa de la tinen´┐Ża d´┐Żanimals potencialment perillosos i/o de sancions per infraccions greus o molt greus a la delegaci´┐Ż territorial del Departament de Medi Ambient, o b´┐Ż Declaraci´┐Ż Jurada per l´┐Żinteressat de no haver estat sancionat per infraccions greus o molt greus.
- (D) Certificat de capacitat f´┐Żsica, que s´┐Żhaur´┐Ż d´┐Żobtenir en els centres de reconeixement per a l´┐Żobtenci´┐Ż o revisi´┐Ż de permisos de conduir autoritzats pel Departament de Sanitat i Seguretat Social. El certificat haur´┐Ż de portar adherida una fotografia recent i tindr´┐Ż un termini de vig´┐Żncia, a efectes procedimentals, d´┐Ż1 any des de la seva expedici´┐Ż.
- (E) C´┐Żpia de la p´┐Żlissa d´┐Żasseguran´┐Ża de responsabilitat civil per danys a tercers i rebut acreditatiu del pagament de la mateixa.

Quan es pot sol.licitar:
En un termini m´┐Żxim de 3 mesos des del naixement o adquisici´┐Ż del gos, en els casos de gossos de races considerades normals i de 15 dies posteriors a la data de la llic´┐Żncia administrativa, en els casos de les races considerades potencialment perilloses.

Temps de tramitaci´┐Ż:
Al moment, en els casos de gossos de races normals i un mes, en els casos dels potencialment perillosos.

Preu del tr´┐Żmit:
Gratu´┐Żt.

Departament gestor:
L´┐ŻOficina d´┐ŻAtenci´┐Ż al Ciutad´┐Ż en els casos de races normals i el Departament de Medi Ambient en els casos de la concessi´┐Ż de la llic´┐Żncia municipal pels gossos considerats potencialment perillosos.

Tasques a realitzar per l´┐ŻOficina d´┐ŻAtenci´┐Ż al Ciutad´┐Ż:

En els casos de gossos de races normals:
- Comprobar la documentaci´┐Ż a presentar.
- Entregar la placa de numeraci´┐Ż identificativa pel gos i la documentaci´┐Ż complement´┐Żria (ordenan´┐Ża de tinen´┐Ża d´┐Żanimals, bosses, etc.).
- Efectuar la inscripci´┐Ż en el Cens Can´┐Ż.

En els casos de gossos de races perilloses:
- Comprovar la documentaci´┐Ż a presentar.
- Donar entrada al registre la sol´┐Żlicitud de llic´┐Żncia municipal.

Informaci´┐Ż addicional:
La llic´┐Żncia tindr´┐Ż un per´┐Żode validesa de 5 anys. L´┐Żincompliment de qualsevol dels requisits per a l´┐Żobtenci´┐Ż de la llic´┐Żncia implica la p´┐Żrdua de la vig´┐Żncia d´┐Żaquesta.

La modificaci´┐Ż de les dades que figuren a la llic´┐Żncia s´┐Żhauran de comunicar al registre censal municipal en el termini de 15 dies.

En el cas que l´┐ŻAjuntament determini la potencial perillositat d´┐Żun gos, el propietari disposar´┐Ż d´┐Żun mes de termini, des de la data de notificaci´┐Ż de la resoluci´┐Ż dictada, per sol´┐Żlicitar la llic´┐Żncia administrativa.

Els propietaris tenen l´┐Żobligaci´┐Ż d´┐Żidentificar els gossos potencialment perillosos mitjan´┐Żant un microxip, el qual constar´┐Ż en el Cens Can´┐Ż i a la p´┐Żlissa de l´┐Żasseguran´┐Ża de responsabilitat civil.

S´┐Żn considerats gossos potencialment perillosos, els de les seg´┐Żents races i els seus encreuaments:
Akita Inu, Bullmastiff, D´┐Żberman, Dog argent´┐Ż, Dog de Bordeus, Fila brasileiro, Mast´┐Ż napolit´┐Ż, Pit bull terrier, Gos de presa canari, Rottweiler, Staffordshire Bull Terrier, Terrier Staffordshire americ´┐Ż i Tosa japon´┐Żs.

á
^ amunt

Informaci´┐Ż permanent
Re-canvi 800 Anys Mercat de Valls Diputaci´┐Ż de Tarragona Barri Antic tac12 Servei municipal de transport urb´┐Ż
patronatesports Nou web de l´┐Żespai Valls Jove! AOC Servei de Recollida d´┐ŻAndr´┐Żmines Casa Caritat
Ajuntament de Valls
Ajuntament de Valls - Plaša del Blat, - ajuntament[arroba]valls.cat
Disseny web - Manteniment inform´┐Żtic - Posicionament web en buscadors
Costa Duradaáá ááá Port Aventura
PÓgina accesible segons W3C PÓgina accesible segons W3C